Fisksoppa

Serverar: 8 portioner

Använd INTE TORSK!! Den är utrotningshotat, det finns massa annan god vit fisk!! Näringsvärde 153.6 kcal Prótein 12g kolhydrater 24g fett 0,8g

Ingredienser

  • 1 st purjolök
  • 250 g majskorn konserv
  • 4 st vit fiskfilé
  • 0.1 dl fiskbuljong
  • 0.2 dl grönsaksbuljong
  • 8 st potatis
  • 4 st morot
  • 1 g salt
  • Instruktioner

    Tärna potatis och morötter, koka sedan potatis och morötter tillsammans. Se till att vattnet täcker över. Salta sedan i vattnet. Ha sedan i grönsaksbuljong. koka sedan upp allt. Ta fram den tinade fisken(torsk) och skär den up i småbitar. Salta lite på fisken, lägg i det i kastrullen tillsammans med fiskbuljongen. Koka upp det, se till att fisken inte blir överkokt. Sätt sedan till mycket svag värme. Purjolök och majs läggs i tillsammans med potatisen och morötterna. Lägg sedan i fisken och all fiskspa.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24
    5
    30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Det goda köket
    Denna veckan är det åter dags för Det goda köket-mässan i Älvsjö i...

    Jörgens fisksoppa
    I vår monter på Det Goda Köket på Älvsjömässan gör Jörgen succé med de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben