Fisksoppa

Serverar: 4 portioner

Smakrik

Ingredienser

  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk tomatsoppa (cambells)
  • 1 gul lök
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 fiskbuljong
  • 2 vilöksklyftor(pressad)
  • 400 gr fisk
  • 400 gr räkor
  • 1 pkt saffran
  • Dill
  • vatten eller vitt vin till lagom konsistens
  • cayennepeppar
  • salt
  • Instruktioner

    Fräs lök och saffran , tillsätt tomater , tomatsoppa och låt koka ihop. Häll sedan på vatten eller vinet samt buljongtärningen och vitlöken. Lägg i fisken koka tills den är färdig ,häll i creme fraichen,salt och cayennepeppar efter smak och rör om försiktigt lägg sedan i räkorna strax före servering.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24
    5
    30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Det goda köket
    Denna veckan är det åter dags för Det goda köket-mässan i Älvsjö i...

    Jörgens fisksoppa
    I vår monter på Det Goda Köket på Älvsjömässan gör Jörgen succé med de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben