Fiskstuvningsröra till mackor

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Varm röra som man låter kallna sen till baugette eller vilket gott mjukt bröd som helst med fibrer

Ingredienser

  • 185 g tonfisk i olja
  • 100 g räksallad (tex Rydbergs)
  • 100 g ishavsröra
  • 1 gul lök
  • 2 msk gräslök
  • 2 msk dill
  • 50 g mjuk cheddar ost slices
  • Ev. krydda valfritt
  • Vitpeppar
  • Paprikapulver
  • Örtsalt
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och stek den mjuk. Dränera bort oljan från ton fisken så gott det går genom locket.
    2. Lägg i resten av varorna och blanda väl med trä slev under puttring ca 5 min så osten smälts osv. Ställ stekpannan åt sidan och ev krydda rör om och smaka av igen.
    3. Ställ in i kylen i en bunke med lock tills det kallnat. Servera på gott bröd som en röra med ev skivad tomat och salladsblad till. Ev även kaviar till, rom, kokt ägg, extra räkor etc.

    Liknande recept

    2.5
    35 min
    15
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben