Varma mackor

Serverar: 15 portioner

Tid: 35 minuter

Varma mackor som är goda, om inte godare kalla från kylskåp dagen efter än varma..

Ingredienser

  • 20 fiskpinnar
  • 1 ½ dl majonnäs
  • 1 dl ketchup
  • Kryddor
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikakrydda
  • Cayennepeppar
  • 15 skivor formfranska
  • Ost
  • Tomat
  • Instruktioner

    1. Mosa fiskpinnarna med en gaffel så det blir riktigt mosigt. (Fiskpinnarna bör vara tinade.) Blanda i majonnäsen och ketchup och rör om bra.
    2. Ha i lite salt, peppar, paprikakrydda, cayennepeppar efter smak. (Brukar ha i lite starkare kryddor om man gillar det, typ chilisås, tabasco, sweet and sour)
    3. Lägg detta på smörade skivor formfranska.
    4. Lägg på ost och en skiva tomat. In i ugnen på en plåt ca 20 min i 225 grader över- och undervärme. Ha plåten snäppet över halva så dom får färg. När osten har en fin och gyllenbrun färg är det klart.
    5. Gör massor för dom är som godast nästa dag när dom är kalla direkt från kylskåpet.. :)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Per-Olof Johansson 14 september 2021

    Jag har läst många fina och goda recept på varma smörgåsar! Men det var ett recept som jag tyckte inte passade att lägga på en varmsmörgås! och det var fiskpinnar. Annars så fans det mycket goda recept på varma smörgåsar.

    Relaterade Artiklar

    Tävlingsresultat!
    Tänk att man har klarat sig utan alla tips och knep som ni har bidr...

    Vardagsmat i lovtider
    Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...

    Toast & Bruschetta
    Det är synd att bara göra en macka är man kan göra så goda saker med d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben