Varma mackor som är goda, om inte godare kalla från kylskåp dagen efter än varma..
Ingredienser
20 fiskpinnar
1 ½ dl majonnäs
1 dl ketchup
Kryddor
Salt
Peppar
Paprikakrydda
Cayennepeppar
15 skivor formfranska
Ost
Tomat
Instruktioner
- Mosa fiskpinnarna med en gaffel så det blir riktigt mosigt.
(Fiskpinnarna bör vara tinade.)
Blanda i majonnäsen och ketchup och rör om bra.
- Ha i lite salt, peppar, paprikakrydda, cayennepeppar efter smak.
(Brukar ha i lite starkare kryddor om man gillar det, typ chilisås, tabasco, sweet and sour)
- Lägg detta på smörade skivor formfranska.
- Lägg på ost och en skiva tomat.
In i ugnen på en plåt ca 20 min i 225 grader över- och undervärme.
Ha plåten snäppet över halva så dom får färg.
När osten har en fin och gyllenbrun färg är det klart.
- Gör massor för dom är som godast nästa dag när dom är kalla direkt från kylskåpet.. :)
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Tävlingsresultat!
Tänk att man har klarat sig utan alla tips och knep som ni har bidr...
Vardagsmat i lovtider
Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...
Toast & Bruschetta
Det är synd att bara göra en macka är man kan göra så goda saker med d...
Jag har läst många fina och goda recept på varma smörgåsar! Men det var ett recept som jag tyckte inte passade att lägga på en varmsmörgås! och det var fiskpinnar. Annars så fans det mycket goda recept på varma smörgåsar.