Matiga varma mackor -

Serverar: 1 portioner

Tid: 25 minuter

Detta recept har mamma klippt ut från en gammal damtidning för länge länge sedan. Kan tänkas vara en märklig kombination men är oväntat gott. Snabbt, lätt, billigt och hyfsat nyttigt.

Ingredienser

  • 125 g makrill i tomatsås
  • ½ gul lök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 tsk senap
  • 30 g riven ost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Hacka löken fint. Blanda alla ingredienserna utom osten. Lägg på skivor av valfritt bröd(ljust fullkornsbröd passar utmärkt). Toppa med riven ost. In i ugnen på 200-225 grader tills osten blivit gyllene.

    Liknande recept

    2.5
    35 min
    15
    1

    Kommentarer (2)

    maggan123 4 januari 2014

    Så underbart goda mackor, mums

    KochinaW 30 mars 2016

    Ska prova att göra dem till kvällsmålet någon dag.

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben