Matig macka med sweet chilikyckling

Serverar: 4 portioner

Bjud på rostat lantbröd med fräsch och lite het kyckling och sallad. Toppa med cottage cheese.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, ca 500 g
  • 250 g cottage cheese, KESO® chili
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 ask solrosskott eller groddar
  • 4 skivor lantbröd
  • 1/2 huvud isbergssallad
  • Flytande honung
  • 1/2 gurka
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175º. Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Häll över sweet chilisås. Stek kycklingen i mitten av ugnen ca 30 min. Rosta brödet. Strimla salladen och gurkan. Lägg sallad och gurka på brödet. Skär kycklingfiléerna på snedden och lägg på salladen. Toppa med cottage cheese och solros-skott. Ringla gärna över lite honung vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben