Fläderblomsparfait med jordgubbssås
Serverar:
4-6 portioner
En snabblagad och god efterrätt.
Ingredienser
2 äggulor
1 dl socker
2 dl vispgrädde
1 dl outspädd fläderblomssaft
1/2 msk citronsaft
Sås
1 liter jordgubbar
1/2 dl socker
Instruktioner
Vispa grädden hårt och vispa gulor och socker porösa. Blanda äggvispet med grädden. Tillsätt fäderblomssaft och citronsaft.
Häll upp i en form eller i portionsformar. Frys i 10-12 timmar. Mixa jordgubbar och socker och servera till.
Liknande recept
Rosa vaniljpannacotta med jordgubbssås
4.5
2 h 30 min
4
1
Jordgubbssås
Fläderglass med jordgubbssås
1
4-6
Vit chokladmousse med jordgubbssås
4
1
Fläderparfait med jordgubbssås
4
6
Lyxig rabarberparfaittårta
4
12
3
Jordgubbssmoothie
10 min
2
Blodiga pumphuvuden
6
Banana split
5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!