...det här perfekt och väldigt god bjudmat som du förbereder dagen innan...du kan byta ut fläskfilén mot samma mängd kycklingfilé!
Ingredienser
600 g fläskfilé
Milda Culinesse till stekning
Salt
Knorr Svartpeppar, malen
Dressing
1 gul lök, liten
1-2 vitlöksklyftor
25 g soltorkade tomater i olja
1 näve färsk basilika
¾ dl olivolja
¼ dl balsamvinäger, drygt
½ -1 tsk salt
1 krm Knorr Svartpeppar, malen
Basilikablad till dekoration
Körde detta med kycklingfilé, i brist på annat, vilket resulterade i en mycket uppskattad bjudning. Nu tänkte jag prova med överbliven rostbiff, borde funka det också. Jag kan varmt rekomendera denna marinad
Mycket gott !! Kommer att göras igen !! Thanx !!!
Farsdagsmiddag tillsammans med en potatisgratäng, blev en succe. Klar 5:a i betyg
Vilken härlig smak det blev på köttet! Detta var mycket uppskattat av mina gäster.
Jag har gjort rätten flera gånger och det blir lika uppskattat varje gång.
Detta låter supergott, jag ska ha stort kalas nästa helg. Jag gör en chansning utan ett provsmaka innan. Meddelar sedan hur resultatet blev :-)
Mycket gott. Tog dock lite mindre olivolja för att jag tyckte det blev lite mycket.
Låter väldigt gott. Fråga, det ska ätas kallt alltså?