Fläskfilélåda

Serverar: 4-6 portioner

Har inte provat men det låter gott!

Ingredienser

  • 400-500 g fläskfilé
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 färsk ananas
  • 1 burk champinjonsoppa
  • 4 dl gräddmjölk
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • Salt
  • Peppar
  • Curry
  • Instruktioner

    Putsa, skiva och fräs fläskfilén.Krydda med salt och peppar. Skiva den färska ananasen i centimeterlånga skivor och skär bort stocken i mitten. Dela champinjonerna med förslagsvis en äggskärare och fräs dem gyllenbruna. Blanda champinjonsoppan med gräddmjölken. Tillsätt cayennepeppar,smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor. Rör om. Smörj en eldfast form. Lägg ananasen i botten, därefter fläskfilén och toppa med champinjonerna. Dofta curryn över. Häll över såsen. Sätt i ugn på 250°C i cirka 30 minuter. Servera med ris och en grönsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben