Yvonnes fläskfilélåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Ett gott och enkelt recept.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 5 dl crème fraiche
  • 2 tomater
  • 3 tsk dragon
  • 1 ½ tsk köttbuljongpulver
  • Salt
  • Peppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Dela fläskfilén och krydda med salt och peppar. Stek och lägg sedan i en ugnssäker form.
    2. Skiva tomaterna och lägg över fläskfilén. Strö övar ca 1 tsk dragon.
    3. Blanda crème fraiche , buljong och dragon. Häll det över fläskfilén.
    4. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen 200ºC i ca 20 minuter.Servera med ris och sallad. Lycka till!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben