Yvonnes fläskfilélåda
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
Ett gott och enkelt recept.
Ingredienser
1 fläskfilé
5 dl crème fraiche
2 tomater
3 tsk dragon
1 ½ tsk köttbuljongpulver
Salt
Peppar
Riven ost
Instruktioner
Dela fläskfilén och krydda med salt och peppar. Stek och lägg sedan i en ugnssäker form.
Skiva tomaterna och lägg över fläskfilén. Strö övar ca 1 tsk dragon.
Blanda crème fraiche , buljong och dragon. Häll det över fläskfilén.
Strö över riven ost. Gratinera i ugnen 200ºC i ca 20 minuter.Servera med ris och sallad. Lycka till!!
Liknande recept
Yvonnes pastalåda
3
30 min
4
5
Hasses fläskfilélåda
4
1 h 5 min
6
Yvonnes chokladkaka
6
1
Yvonnes jordnötstårta
1
Yvonnes smördegstarteletter med rökt lax
10
Fläskfilélåda
4-6
Yvonnes basilikakyckling
2-3
yvonnes variant på flygande jakob
4
30 min
4
1
Yvonnes köttfärsfrestelse
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!