Yvonnes chokladkaka
Serverar:
6 portioner
Mycket gott i!
Ingredienser
250 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
1 1/2 dl hasselnötter
1 dl valnötskärnor
1 1/2 dl mandel
1/2 paket digestive kex
Servering
Glass
Instruktioner
Smält chokladen och blanda i vispgrädden. Hacka nötterna och digestiven. Blanda med chokladblandningen. Häll allt i en form. Låt stå kallt tills kakan har stelnat.
Servera med glass eller som den är med lite honung.
Liknande recept
Chokladkaka
4
1 h
20
Skurna chokladkakor
4.9
60
7
Sivs chokladkaka
4.9
50 min
12
4
Vit chokladkaka med lingonglasyr
40 min
15
Mörk chokladkaka
1 h
5-6
1
Chokladkaka med kokos
3.5
15 min
6
2
Fransk chokladkaka
5
10-12
Chokladkaka på gräddfil
4
45 min
1
1
Mjuk chokladkaka med vit glasyr
5
8-10
3
Kommentarer (1)
Jilliii
22 oktober 2008
ska grädden vispas?
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
ska grädden vispas?