Fläskfilélåda

Serverar: 8 portioner

Tid: 25 minuter

Har aldrig ätit nåt godare

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 4 dl purjolök
  • 2 pkt bacon
  • Salt
  • Curry
  • Sås
  • 2 dl créme fraiche
  • 2-3 dl grädde
  • ½ dl chilisås
  • 1 tsk soya
  • 1 tsk curry
  • 1 buljongtärning
  • Ost
  • Paprikakrydda
  • Instruktioner

    1. Stek filén i skivor. Krydda med salt och curry. Låt svalna.
    2. Stek bacon och låt rinna av på en bit papper. Rör ihop såsingredienserna. Lägg sen purjolök i botten. Sen filéen och sist bacon.
    3. Häll över såsen och lägg på ost och paprikakrydda. Gratinera i ugn på 225 ̊ grader i ca 25 minuter. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben