Fläskkotletter i dragonsenapssås med ugnsbakade potatisar.

Serverar: 2 portioner

En enkel rätt som kan göras svårare om man föredrar att göra dragonsenapssåsen själv. Men den blir super med Arlas crème fraiche.

Ingredienser

  • 2 fläskkotletter
  • 2 dl arla lätt Creme fraiche med senap och dragonsmak
  • 4-6 små potatisar
  • Salt
  • Grillkrydda
  • 2 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Börja med potatisarna. Skrubba dom väl runt om och rulla dom i olja och grillkrydda, riv över 2 vitlöksklyftor och stek i ugnen i 200 grader i ca 40 minuter.
    2. Stek fläskkotletterna på båda sidorna och krydda med grillkryddor och salt. Häll sedan i crème fraichen och låt puttra i ca 5 -10 minuter.
    3. Servera eventuellt med sparris och en sallad.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (3)

    margitkallgren 6 mars 2009

    Den här rätten smakade vi ikväll. Den var supergod. Jag ger den 5 poång. Margit

    mal 15 mars 2009

    Melodifestivalsmiddagen... Omtyckt av hela familjen (fast barnen tyckte såsen var lite stark) ;D

    tinaostfelt 4 april 2011

    Detta var kanongott, tack för receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben