Fläskkotlett med stekt potatis

Serverar: 1 portioner

En god, enkel och snabb middag.

Ingredienser

  • 1 fläskkotlett, gärna melerad
  • 4 kokta potatisar
  • 1 stor gul lök, hackad
  • 1 liten morot, kokt, skivad
  • Salt
  • Caj P:s grillkrydda
  • Smör el olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Stek fläskkotletten gyllenbrun på båda sidor. Salta och peppra båda sidorna. Sänk värmen kraftigt efter att kotletten har fått färg, så behåller den sin saftighet. Efterstek ca 5 min.
    2. Dela den kokta potatisen i mindre bitar. Ta fram en stekpanna till och stek potatisen tillsammans med den hackade löken och morotsskivorna. Salta och peppra.
    3. Servera gärna med inlagd gurka, tomat och knäckebröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben