Flamberade plommon med vaniljkräm

Serverar: 2 portioner

Servera flamberade plommon med kräm av vanilj efter varmrätten. Krämig och god efterrätt!

Ingredienser

  • 6 plommon
  • 1 dl Cointroue till flambering
  • Pistagenötter
  • Vaniljkräm
  • 2 dl créme fraiche
  • 3 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Dela och kärna ur plommonen.
    2. Skär i bitar och värm i panna.
    3. Häll på cointrue och tänd sedan på.
    4. Ta bort skalen på ¾ av nötterna och blanda med plommonen.
    5. Lägg upp på fat och garnera med resten av nötterna.
    6. Blanda créme fraiche med vaniljsocker.
    7. Servera krämen till plommonen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben