Flarntårta med glass och bär

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

En mycket god och läcker tårta. Lätt att tillaga.

Ingredienser

  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl socker
  • 2 msk sirap, mörk
  • 75 g smör, smält
  • 1 msk mjölk
  • ½ l glass
  • 1 l bär
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º.
    2. Blanda ihop ingredienserna till smeten.
    3. Rita två tallriksstora cirklar på ett bakplåtspapper. Häll smeten mitt i cirkeln. Den flyter ut av sig självt i ugnen.
    4. Grädda bottnarna i 12 minuter. Låt kallna.
    5. Fyll med glass och bär. Garnera gärna med lite bär på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben