Flarntårta med glass och bär
Serverar:
6 portioner
Tid:
30 minuter
En mycket god och läcker tårta. Lätt att tillaga.
Ingredienser
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl socker
2 msk sirap, mörk
75 g smör, smält
1 msk mjölk
½ l glass
1 l bär
Instruktioner
Sätt ugnen på 200º.
Blanda ihop ingredienserna till smeten.
Rita två tallriksstora cirklar på ett bakplåtspapper. Häll smeten mitt i cirkeln. Den flyter ut av sig självt i ugnen.
Grädda bottnarna i 12 minuter. Låt kallna.
Fyll med glass och bär. Garnera gärna med lite bär på toppen.
Liknande recept
Persikor i vin med bär och glass
4
Mandelkaka med bär och glass
3
Frusen rulltårta med glass och bär
Bär och kexdessert
5
3
5
Hemmagjord Glass
4.5
6
9
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Kolasås med persikor & glass
4
5
1
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Chokladkräm med frukt och glass
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!