Fluffiga bananmuffins
Serverar:
12 portioner
Åh vad gott
Ingredienser
100 g margarin
1 ½ dl socker
2 ägg
2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 bananer
4-6 msk vaniljyoghurt
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°C.
Smält margarinet samtidigt som du vispar ihop ägg och socker tills det börjar vitna.
Häll i margarinet, bakpulvret och vetemjölet i smeten. Rör om.
Mosa bananerna tillsammans med yoghurten i en skål, när det är slätt rör du ner det i smeten.
Fyll muffinsformarna till hälften och grädda i mitten av ugnen i cirka 10-12 min.
Liknande recept
Fluffiga kokosrutor
4.3
2
Maya´s Fluffiga Lussekatter
4.9
2 h
40
20
Bananmuffins med Marabou-choklad
4.5
10-12
2
Bananmuffins med choklad
4.8
32 min
24
8
Fluffigt kryddsmör
10
Bananmuffins
5
20 min
12
3
Fluffiga tekakor
4.8
1 h 30 min
16-18
2
Fluffiga muffins med citronkräm
4
8
2
Enkla bananmuffins
5
35 min
24
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!