Fluffiga bananmuffins

Serverar: 12 portioner

Åh vad gott

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 1 ½ dl socker
  • 2 ägg
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 bananer
  • 4-6 msk vaniljyoghurt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Smält margarinet samtidigt som du vispar ihop ägg och socker tills det börjar vitna.
    3. Häll i margarinet, bakpulvret och vetemjölet i smeten. Rör om.
    4. Mosa bananerna tillsammans med yoghurten i en skål, när det är slätt rör du ner det i smeten.
    5. Fyll muffinsformarna till hälften och grädda i mitten av ugnen i cirka 10-12 min.

    Liknande recept

    5
    20 min
    12
    3
    4.8
    1 h 30 min
    16-18
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben