Folietorsk med aioli

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

God foliefisk med nyttiga grönsaker.

Ingredienser

  • ca 500 g torkfilé eller annan fisk
  • 1 tsk salt
  • 1 skivad purjolök
  • 1 grovt riven morot
  • 1 msk margarin
  • 2 tärnade tomater
  • Instruktioner

    Tina fisken, vik ihop filéerna, salta och lägg dem på ett par aluminiumfolieark. Mjufräs purjon och moroten tills vätskan kokat in. Lägg grönsakerna och tomaterna på fisken. Vik ihopp till tätslutande paket och lägg i en ugnsfast form. Ugnsbaka i 200 grader i ca 15-20 minuter. Blanda samman 1½ dl matlagningsyoghurt, ½ dl lättmajonnäs och 1-2 krossade vitlöksklyftor. Servera med kokt potatis och sallad eller rivna morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben