Fräsch sallad till kött

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 15 minuter

En lätt och fräsch sallad som går på ett kick att göra och man känner sig inte så propp mätt efter att ha bytt ut potatis och dyl. till den här istället

Ingredienser

  • 200-300 g Sallad
  • Fetaost
  • Ruccola
  • Cocktailtomater
  • Sockerärtor
  • Italiensksalladskrydda
  • 1-2 msk Olivolja
  • Extra "dressing"
  • 3 dl gräddfil
  • "Holiday"- chipsdipp
  • Instruktioner

    1. skölj det som ska sköljas. Tärna feta och dela på tomaterna och sockerärtorna. Lägg allt i en stor skål, ringla lite olivolja på och krydda med salladskryddan.
    2. Extra gott till kött blir det om man har chips-dipp till. Otroligt gott och fräscht till kött och grillat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben