Fransk potatissallad med grönsaker

Serverar: 10 portioner

Tid: 40 minuter

En fräsch potatissallad, som passar bra till grillat. Förbereds dagen före och går sen snabbt att färdigställa, när den ska användas. Vilka örtkryddor som man har i avgör man själv och det går också att använda torkade.

Ingredienser

  • 2 kg färskpotatis
  • 1 purjolök
  • 1 gurka
  • 200 g majskorn
  • 30 rädisor
  • 1 dl hackad dill
  • Dressing
  • ¾ dl vitvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 2 msk osötad senap
  • ½ dl hackade färska örtkryddor
  • 2 dl olja
  • ¾ dl vatten
  • Instruktioner

    Borsta och koka färskpotatisen.Dela den i tärningar när den kallnat. Blanda dressingen och häll över. Täck över och låt stå i kylskåpet till nästa dag. Skölj grönsakerna och skär i lämpliga bitar och blanda i.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben