Franska köttbullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Toppengoda köttbullar med lite annorlunda smak av provensalska kryddor. Ett recept jag gärna rekommenderar.

Ingredienser

  • 500 g fläskfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl vatten
  • 1-1½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • ½ tsk provensalska kryddor
  • 1½ msk dijonsenap
  • 2 msk finhackad lök
  • 1 ägg
  • Margarin till stekningen
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser och arbeta färsen. Rulla köttbullar av färsen och stek dem i lite margarin.tills de blir gyllenbruna och genomstekta.
    2. Tips! Servera potatismos, lingon och en grönsallad till.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben