Frestande fetaostomelett

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

En lite lyxigare variant till kvällsmat! (286 kcal per portion)

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 msk vatten
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk hackad persilja
  • Fyllning
  • 1 tomat
  • 1 msk hackad schalottenlök
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 25 g fetaost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • En skvätt olivolja
  • Instruktioner

    1. Börja med att hacka tomaten. Blanda den med schalottenlök, basilika, smulad fetaost, salt och peppar.
    2. Skvätt över lite olivolja. Rör om och låt stå medan du rör samman omeletten.
    3. Vispa äggen lätt i en bunke, tillsätt vatten, salt, peppar och färsk persilja. Rör om en gång till.
    4. Grädda omeletten i en liten panna. När den är lagom krämig lägger du på din fyllning. Försök att göra en liten rulle av omeletten och lägg upp den på en tallrik.
    5. Servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    UllaC 11 mars 2010

    Har ätit detta till kvällsmat ikväll och det var verkligen gott.

    annasara79 1 december 2012

    Perfekt kvällsmat! jättegott! fetaost röran fungerar att ha som en typ av förrätt oxå, jättegod =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben