Frisk kall limesås

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

En sås som passar till det mesta. Grillad kyckling, skaldjur och fisk.

Ingredienser

  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • Saft och rivet skal från 1 limefrukt
  • 1 tsk flytande honung
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Riv skalet på limefrukten och pressa ut saften. Blanda ihop med de övriga ingredienserna. Den kan serveras med en gång men godast blir den om den får stå och dra sig lite. Servera med kyckling eller skaldjur.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Svesse60 20 augusti 2009

    Hej! Gjorde denna limesås till vår kräftskiva, den blev mycket uppskattad! Passar perfekt till skaldjur! Högsta poäng får den! Eva

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben