Frittata på majs, chili & salami

Serverar: 4 portioner

En god liten rätt som kan serveras som förrätt eller som tillbehör

Ingredienser

  • 100 g salami
  • 8 ägg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk nymalen svartpeppar
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 300 g majskorn
  • 3 chilifrukter
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225°. Vispa ihop ägg, salt och peppar i en bunke. Strimla salamin. Fräs löken i olivolja i några minuter i en stekpanna (som tål ugnsvärme) utan att den får färg. Tillsätt salami, majs och chili och stek ytterligare 2 minuter. Häll i öggen. Sätt in frittatan i ugnen tills äggen har stannat, ca 10 minuter. Vänd upp frittatan på en tallrik och skär den i 3 cm stora bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben