Frostbiten dajmmoussé i maräng

Serverar: 4 portioner

Enkel och god.

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 3 msk florsocker
  • 3 dl lätt vispad grädde
  • 1 st krossat dubbeldaim
  • 2 st marängbottnar ca 24 cm i diameter
  • ev lite chokladsås
  • Instruktioner

    Vispa äggulor och söcker pösigt. Blanda i den vispade grädden och daimen. Lägg en marängbotten i en pajform med löstagbar botten. (Samma diameter som marängbottnen.) Häll på dajmmoussén. Täck med den andra marängbottnen. Ställ in i frysen minst 2 timmar. Servera ev med varm choklad sås.

    Liknande recept

    4.9
    1 h 10 min
    12
    29

    Kommentarer (1)

    Ellen91 25 juli 2008

    God ! testade med polkagris oxå istället för daim, gott det med :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben