Frozen Caipirinha cheesecake

Serverar: 10-12 portioner

Hittade det här receptet på Ica, lovar, en gudomligt god cheesecake.

Ingredienser

  • 10 digestivekex
  • 75 g smör
  • Fyllning
  • 1 påse Santa Maria Red Fusion Caiprinha Drink Mix
  • 200 g philadelphiaost, neutral
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • Garnering
  • Färska jordgubbar och/eller annan frukt och bär
  • Instruktioner

    1. Krossa digestivekexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
    2. Vispa grädde. Blanda grädde, drinkmix, philadelphiaost, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet. Bred ut smeten i formen och ställ cheesecaken i frysen ca 4 timmar.
    3. Ta ut ca 15 minuter innan serveringen och garnera den med frukt och bär.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (1)

    Soja 1 december 2011

    Jag älskar frozen cheesecake och har länge velat variera mitt 15 år gamla favoritrecept men inte hittat något alternativ, ditt recept verkar mycket lovande så det kommer jag testa inom kort eftersom jag tidigare hämtat ljuvligt goda recept från dig. :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben