1 påse Santa Maria Red Fusion Caipirinha Drink Mix
200 g philadelphiaost, neutral
3 dl vispgrädde
3 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
Garnering
färska jordgubbar, och/eller annan frukt och bär
Instruktioner
Krossa digestivekexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant (24 cm diameter).
Vispa grädde. Blanda grädde, drinkmix, philadelphiaost, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet.
Bred ut smeten i formen och ställ cheesecaken i frysen ca 4 timmar.
Ta ut cheesecaken ca 15 minuter innan serveringen och garnera den med frukt och bär.
VINFÖRSLAG: Chãteau Menota. Smaken är söt, eldig och mycket frisk med inslag av exotisk frukt. Passar utmärkt till fruktiga efterrätter med mycket sötma
Fick den här cheesecaken på jobbet för ett tag sen. Och är så tacksam att jag äntligen lyckats få tag på den här. Nu kommer jag garanterat att göra den hemma många gånger. =)
Fick den här cheesecaken på jobbet för ett tag sen. Och är så tacksam att jag äntligen lyckats få tag på den här. Nu kommer jag garanterat att göra den hemma många gånger. =)