Serverar: 30 portioner
Jättegoda bullar!
Smält smöret och häll i mjölken, värm till 37 grader. Smula jästen i en bunke, blanda med mjölkblandningen. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta samman till en deg. Klicka ut degen i muffinsformar. Rör samman fyllningen. Klipp ett jack i varje bulle och tryck ner lite fyllning. Låt jäsa 30-45 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Grädda i 250 grader ca 8 minuter.
Lättbakade och goda bullar som rekommenderas! /majvivan
Hej! Gjorde dessa mumsiga bullar igårkväll, det var allra första gången jag bakade bullar och jag lyckades! Verkligen kul med ett toppenrecept,tack! Jag råkade jäsa degen i bunken, inte med fyllningen i på plåten, som man skulle göra (jag läste fel) men det gick bra ändå, ska göra rätt nästa gång! Givetvis får du toppbetyg och massa kramar från mig och sambon som fick njuta av nybakade bullar/Kramiz
Hej! Har gjort dessa bullar igen med jäsningen i rätt ordning, de är så kanongoda, sambon är frälst i dem/Kram
Verkligen lätt bakade och jätte goda bullar / Sonja
Hej! Ska prova att baka dina bullar men ska de bara jäsa en gång? Andra bullar ska jäsa både i bunken och på plåten...
Kanonbullar! Enkla att göra. Provade även att göra dem i långpanna 30x40 cm - funkade alldeles utmärkt!
Snabba, enkla och mycketgoda Kommer att göras igen.
Snabba, enkla och mycketgoda. Kommer att bakas igen :o)
Enkelt och gott :-) Gjort detta recept förr och glömde då kommentaren *skäms* Nu är det dags igen och nu har du fått full pott med poäng :-) /kram Bappi
Inte bakat bullarna. Jag ser på bilden att de ser ut att vara snurrade i snurror. Och i receptet står det att man enbart skall trycka ned deg i formar. Jag får det inte att stämma ihop med bilden. Kan kanske vara en bild taget från vanliga kanelsnurror?! Marta
Stämmer, har inte tagit en egen bild utan tog bara en på kanelbullar från Internet. Förlåt om jag har förvirrat dig.