Frukostbullar

Serverar: 10 portioner

Nybakade frukostbullar är ju aldrig fel.

Ingredienser

  • 0,6 liter filmjölk
  • 100 g jäst
  • 2 tsk salt
  • 50 gram margarin
  • 0,8 liter vetemjöl
  • 3 dl rågflingor
  • 3 dl havregryn
  • Instruktioner

    1. Smula jästen i en bunke. Häll i filmjölken och rör om. Tillsätt övriga ingredienser och rör om till en smidig deg.
    2. Rulla ut degen och skär den i 25 bitar. Rulla till bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i kylen över natten.
    3. Grädda brödet dagen efter i 250 grader i ca 10-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    "Övernattande" fruktostbullar
    Sommartid har man kanske en del övernattande gäster. Doften av nyba...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben