Frukostmuffins

Serverar: 6-12 portioner

Lättlagade och mer matiga muffins.

Ingredienser

  • 6 dl vetemjöl
  • 3 dl havregryn
  • 1 msk bakpulver
  • 1 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 3,5 dl mjölk
  • 1 dl smält eller flytande margarin
  • 2 äpplen i klyftor
  • Kanel
  • Instruktioner

    1. Blanda de torra ingredienserna. Vispa äggen och rör i mjölken samt margarinet.
    2. Gör en fördjupning i den torra mjölblandningen och rör i äggblandningen. Fördela smeten i formar. Tryck ner två äppelklyftor i varje muffins och stö över kanel.
    3. Grädda i ca 30 minuter i nedre delen av ugnen, 175 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben