Frukt med vaniljvisp

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Denna lätta och goda efterrätt gjorde min syster till mig.

Ingredienser

  • 1 honungsmelon
  • 1 l jordgubbar
  • 2 st kiwi
  • 2 ½ dl vaniljvisp
  • Instruktioner

    1. Skala, kärna ur och skär melonen i bitar. Rensa jordgubbarna, skala kiwin och skär i bitar. Blanda ihop frukten i en skål och ställ i kylen.
    2. Vispa vaniljvispen med elvisp ganska länge och ställ i bunken frysen 10 minuter.
    3. Servera i skål med frukt/ bär i botten och den halvfrusna vaniljvispen på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Äppeltider!
    Vad vore hösten utan äppelkaka med vaniljsås? Att äpple dessutom är...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben