Frukt- och bärpaj
Serverar:
6 portioner
Tid:
30 minuter
Mycket god men mäktig.
Ingredienser
Valfri frukt eller bär så det täcker botten
175 g smör (går att minska till 150 g om man vill)
3 dl vetemjöl
1 dl socker
En nypa salt
½ tsk bakpulver
Instruktioner
Lägg frukt eller bär i en smord form. Smält smöret och blanda i resterande ingredienser. Bred degen över frukten/bären. Gräddas i 225 gr 20-30 min.
Serveras varm med vaniljsås eller en klick glass.
Liknande recept
Bärpaj med marängtäcke
4.9
1 h
5-6
8
Världens godaste bärpaj
4.4
27
Snabba frukt- och frölimpan
3.7
4
Glutenfri bärpaj mycket god!!!
5
6
Kryddig frukt- och plommonpaj med Frangipane-fyllning och smuldegstopping
1.5
3 h 30 min
10-12
Enkel bärpaj
30 min
10-15
Långpannebröd med frukt- och grönsakskött, glutenfritt
30 min
1
Bärpaj
3
8
Frukt- och bärpaket med varma muffins och vit chokladsås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!