Frukt- och nötbröd

Serverar: 1 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Enkelt och snabbt. Lätt att variera. (Bikarbonaten kan ersättas med dubbel mängd bakpulver.)

Ingredienser

  • 5 dl fint mjöl
  • 5 dl grovt mjöl
  • 1½ tsk bikarbonat
  • 1½ tsk salt
  • ½ paket russin
  • 1 dl hasselnötter
  • 4½ dl filmjölk
  • 150 g keso
  • ½ dl sirap
  • Instruktioner

    1. Allt blandas i nämnd ordning. Hälls i en smord avlång 1½-liters form.
    2. Grädda 15 minuter i 200 grader, sedan 45 minuter i 175 grader.

    Liknande recept

    2 h 30 min
    2
    1 h 15 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben