Fruktbollar med kokos

Serverar: 40-45 portioner

Ett gott tilltugg till glöggen

Ingredienser

  • 100 g urkärnade färska dadlar
  • 100 g torkade aprikoser
  • 100 g torkade fikon utan stjälk
  • Finrivet skal av 1 liten citron
  • 1 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Blanda de torkade frukterna i matberedare tillsammans med finrivet citronskal.
    2. Kör alltsammans till en ganska finfördelad massa. Ta upp och rulla teskedsstora kulor.
    3. Rulla dem i kokos och förvara i kylen

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Nallepuh13 22 november 2008

    Till godkännarna! vill bara påpeka att det här receptet finns inte förut!!

    Nallepuh13 22 november 2008

    Till godkännarna: det är ingen kakao i de här fruktbollarna

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben