Fruktiga kokos och chokladtoppar

Mums

Ingredienser

  • 200 g mandelmassa
  • 2 äggvitor
  • 150 g mörk choklad
  • 1 förp röda cocktailbär, 50 g
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 förp hackade syltade apelsinskal, 50 g
  • finrivet skal av apelsin
  • Garnering
  • 50 g mörk choklad
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Riv mandelmassan och tillsätt äggvitorna lite i taget under omrörning till en slät massa. Grovhacka chokladen och dela cocktailbären i halvor och tillsätt tillsammans med övriga ingredenser. Rör samman till en massa. Klicka upp massan till toppar på bakpappersklädd plåt och grädda dem i mitten av ugnen i 6-7 minuter. Smält chokladen till garnetingen och ringla över kakorna då de kallnat

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben