Serverar: 6 portioner
Jättegod och lätt att göra.
1. Vispa socker, philadelphiaost och äggulor pösigt. 2. Hacka Daim och blanda ner i smeten. 3. Vispa äggvitorna och 1 tsk socker till hårt skum, vänd ner detta i smeten. 4. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten. 5. Häll smeten i en rund form, gärna med löstagbar botten. 6. Smula digestivekex på toppen (kan uteslutas). 7. Frys i ca 4 timmar.
MUMS!! Supergott, kommer hamna på vårt efterrättsbord fler gånger. Men jag kommer nöja mig med 2 dubbeldaim, det blev lite för mycket choklad!
Jag gjorde denhär för ett tag sedan, hela familjen älskade den! Ska helt klart göra den igen nångång. Mums! :P
Detta blev verkligen en hit här hemma, och alla gäster ville ta om :) Supergod och lätt att göra! Rekommenderas verkligen!!