Frusen Daim cheesecake

Serverar: 6 portioner

Jättegod och lätt att göra.

Ingredienser

  • 1 dl socker
  • 4 äggulor
  • 200 g Philadelphia original
  • 3 Daim dubbel
  • 4 äggvitor
  • 1 tsk socker
  • 3 dl vispgrädde
  • 100 g digestivekex
  • Instruktioner

    1. Vispa socker, philadelphiaost och äggulor pösigt. 2. Hacka Daim och blanda ner i smeten. 3. Vispa äggvitorna och 1 tsk socker till hårt skum, vänd ner detta i smeten. 4. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten. 5. Häll smeten i en rund form, gärna med löstagbar botten. 6. Smula digestivekex på toppen (kan uteslutas). 7. Frys i ca 4 timmar.

    Liknande recept

    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8
    4.6
    40 min
    6-8
    13

    Kommentarer (3)

    Heisjo 1 april 2008

    MUMS!! Supergott, kommer hamna på vårt efterrättsbord fler gånger. Men jag kommer nöja mig med 2 dubbeldaim, det blev lite för mycket choklad!

    Judith 5 februari 2009

    Jag gjorde denhär för ett tag sedan, hela familjen älskade den! Ska helt klart göra den igen nångång. Mums! :P

    jessjo 23 september 2010

    Detta blev verkligen en hit här hemma, och alla gäster ville ta om :) Supergod och lätt att göra! Rekommenderas verkligen!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben