Frusen jordgubbscheesecake

Serverar: 6 portioner

Lägg jordgubbsskivor längs kanten runt formen innan glassmeten hälls i formen.

Ingredienser

  • Ca 15 jordgubbar till formen
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 2 dl florsocker
  • 75 g philadelphiaost
  • 200 g jordgubbar
  • 100 g digestivekex
  • Extra jordgubbar till kanten
  • Instruktioner

    1. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en rund form med avtagbar kant. Dela jordgubbarna på mitten och lägg dem längs kanten runt formen.
    2. Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker poröst. Tillsätt philadelphiaosten till äggsmeten och blanda till en jämn smet.
    3. Mixa jordgubbarna och blanda ner i äggsmeten. Vänd ner grädden. Häll glassmeten i formen. Krossa kexen grovt och strö över. Låt formen stå i frysen i minst 3 timmar.
    4. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben