Frusen hallondessert

Serverar: 6 portioner

måste måste ha

Ingredienser

  • 200 g färska eller frysta, osötade hallon
  • 1/2 dl Sweet & Less
  • 200 g kesella
  • 1 dl mini fraiche
  • 2 äggulor
  • 2 äggvitor
  • Garnering
  • hallon
  • citronmeliss
  • Instruktioner

    Blanda hallon, kesella, mini fraiche, Sweet & Less och äggulor i en mixer och kör tills hallonen är finfördelade. Vispa vitorna till fast skum och vänd ner i smeten. Häll i en skål och sätt in i frysen i minst 4 timmar. Låt den frusna hallondesserten stå i rumstemperatur i ca 20 minuter före serveringen. Garnera med hallon och citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Lind 26 oktober 2007

    Låter riktigt gott det där!

    KickiKiwi 20 december 2007

    Mums vad gott.

    permat 26 november 2008

    vad är sweet & Less?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben