Fudgekakor

suveränt goda, smälter i munnen!

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 3 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 dl kakao
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 2 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Glasyr
  • 2 dl grädde
  • 2 dl socker
  • 2 msk sirap
  • 100 g Marabou mörk choklad
  • 100 g smör
  • Instruktioner

    smält smöret i en kastrull, rör ner socker och ägg rör ner resten bred ut på bakpapper i långpannan grädda i 175 grader längst ner i ca 15 min. vänd kakan och ta bort papperet Glasyren: koka allt utom smöret i c 30 min.ska tjockna blanda i smöret bred glasyren över kall kaka

    Liknande recept

    30 min
    6-8

    Kommentarer (1)

    Kicki8 14 juni 2008

    Smarriga.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben