Serverar: 4 portioner
Tid: 15 minuter
En supergod, snabblagad hummersoppa som lämpar sig till förrätt.
1. Finhacka charlottenlök. 2. Fräs löken i lite smör 3. Tillsätt grädden, hummerfonden. Smaka av med cayennepeppar. 4. Låt koka ett par minuter. 5. Om du vill, sila såsen fri från löken. 6. Lägg lite krabbkött i ett större snapsglas (el. liknande) 7. Häll soppan i glasen. 8. Värm upp mjölk i en kastrull, under kraftig vispning. Då bildas ett fast skum. 9. Skeda lite skum över varje soppa. 10. Strö över lite dillfrö. Servera gärna vitlöksbruchetta, krutonger, ostkex el. liknande till.
Oh låter spännande! Ska testas imorgon! :)
Soppan blev super uppskattad! Va tvungen att tillsätta lite extra hummerfond för att verkligen få fram smaken och använde kräftstjärtar istället för de givna köttet.. Super gott! Men blev väldigt salt! Men inte på ett dåligt sätt! ;)