Fylld färskpotatis

Serverar: 4-6 portioner

Färskpotatis med härlig sommarfyllning är perfekt som förrätt eller som tilltugg.

Ingredienser

  • 12-16 små färskpotatisar ca 450 g
  • 1 dl crème fraiche
  • 100 g löjrom
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Borsta och koka potatisen. Låt den svalna. Skär ett litet kryss i varje potatis och ställ på ett fat. Lägg en klick crème fraiche och rom på varje potatis. Garnera med gräslök.
    2. Tips! Istället för löjrom kan man toppa med en skalad räka och en dillkvist

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Amika 20 juni 2008

    Underbart goda! Vi hade dem som tillbehör på midsommarbordet. Det blev en hit! Alla gillade det. :) Passar utmärkt som förrätt t.ex. Ljuvligt gott och mkt lätt att göra. :)

    Relaterade Artiklar

    Midsommartid
    Den ljusaste tiden på hela året är här! Vi är många som har en stor fö...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben