Fylld fläskfilé med kall bearnéise

Serverar: 4 portioner

Smarrigt god filé med gudomlig sås!

Ingredienser

  • ca 800 g fläskfilé
  • 125 g mozzarella
  • 10 st soltorkade tomater
  • 1/2 kruka basilika
  • 1 msk grillkrydda
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olja
  • 2 dl creme fraiche 17%
  • 1 påse bearnaisesåspulver
  • Instruktioner

    1. Skär ett snitt längs hela filén och fläk ut den. Lägg mozarella i skivor, basilika och strimlade tomater. Vik ihop köttet och bind ihop filén med snöre.
    2. Blanda samman olja, vinäger och grillkrydda och pensla köttet runt om.
    3. Grilla ca 20 minuter, vänd då och då.
    4. Blanda såsmixen med creme fraiche.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben