Fylld formfranska

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En mycket god bjudrätt som är lätt att göra och jättegod att äta kall.

Ingredienser

  • 1 formfranska
  • 1-2 burkar tonfisk
  • 4 tomater
  • 1 purjolök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl cider
  • 4 dl riven ost
  • Oregano
  • Instruktioner

    Skär locket av formfranskan (ska ej användas) plocka ur brödet ur franskan och lägg i en skål. Blanda tonfisken med brödet, därefter skärs tomaterna i små bitar och purjolöken skärs tunt och blandas med det övriga. Därefter så blandar man ner majonnäs och cider slutligen den rivna osten och oreganon. Blandningen hälls i formfranskan. In i ugnen 25 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Snittar och tilltugg
    Visst är det tråkigt att bara servera nötter till drinken. Här får du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben