Fylld kycklingschnitzel

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

:)

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer
  • 8 skivor rökt skinka
  • Salt
  • Peppar
  • Grillkrydda
  • 2 tsk flytande margarin
  • 2 krm riven ost
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 2 tsk maizenaredning
  • 2 dl krossad ananas
  • Instruktioner

    1. Bulta ut kycklingfiléen till en stor platt schnitzel. Lägg på strimlad skinka, krydda med salt och peppar.
    2. Vik dubbelt och fäst ihop med tandpetare, krydda med grillkrydda.
    3. Stek schnitzlarna i fettet.
    4. Strö på riven ost.
    5. Vispa ihop buljong och redning och häll vid sidan om.
    6. Låt puttra mört ca 20 minuter tills köttet är väl genomstekt.
    7. Lägg i ananasen.
    8. Servera med ris och blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben