Fylld kycklingschnitzel
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
:)
Ingredienser
2 st kycklingfiléer
8 skivor rökt skinka
Salt
Peppar
Grillkrydda
2 tsk flytande margarin
2 krm riven ost
2 dl grönsaksbuljong
2 tsk maizenaredning
2 dl krossad ananas
Instruktioner
Bulta ut kycklingfiléen till en stor platt schnitzel. Lägg på strimlad skinka, krydda med salt och peppar.
Vik dubbelt och fäst ihop med tandpetare, krydda med grillkrydda.
Stek schnitzlarna i fettet.
Strö på riven ost.
Vispa ihop buljong och redning och häll vid sidan om.
Låt puttra mört ca 20 minuter tills köttet är väl genomstekt.
Lägg i ananasen.
Servera med ris och blandad sallad.
Liknande recept
Fyllda snöbollar
5
12
3
Ugnsstekta fyllda isterband
4
30 min
4
Rulltårta fylld med grädde och dajm
4.6
40 min
8-10
4
Fyllda isterband med basilika och parmesanmos
4.5
4
1
Fyllda dadlar
1 h
25
Fylld tjock korv
5
20 min
4
1
Fyllda kycklingfiléer med smak av medelhavet
4.7
4
5
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Kycklingschnitzel
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!