Fylld lövbiff m potatiskaka

Gott med fylld lövbiff .

Ingredienser

  • 4 st lövbiff
  • 1 dl ättiksgurka, finhackad
  • 1 msk senap fransk
  • 1 st ägg
  • 1 msk pepparrot
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 750 g potatis
  • 3 msk smör
  • Instruktioner

    1. Skala och grovriv potatisen till potatiskakan. Lägg i kallt vatten.
    2. Lägg köttskivorna på en stor skärbräda.
    3. Blanda ätttiksgurka, senap, äggula och pepparrot.
    4. Fördela blandningen på de fyra köttskivorna. Vik (eller rulla) och fäst ihop med en tandpetare.
    5. Hetta upp smöret och bryn skivorna några minuter på varje sida. Salta och peppra. Håll varmt.
    6. Låt potatisen rinna av ordentligt.
    7. Hetta upp stekpannan med smör och lägg i den grovrivna potatisen. Sänk värmen och stek i ca 5 min. Vänd kakan och stek andra sidan lika länge.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben