Fylld lövbiff m potatiskaka
Gott med fylld lövbiff .
Ingredienser
4 st lövbiff
1 dl ättiksgurka, finhackad
1 msk senap fransk
1 st ägg
1 msk pepparrot
2 msk smör
Salt
Vitpeppar
750 g potatis
3 msk smör
Instruktioner
Skala och grovriv potatisen till potatiskakan. Lägg i kallt vatten.
Lägg köttskivorna på en stor skärbräda.
Blanda ätttiksgurka, senap, äggula och pepparrot.
Fördela blandningen på de fyra köttskivorna. Vik (eller rulla) och fäst ihop med en tandpetare.
Hetta upp smöret och bryn skivorna några minuter på varje sida. Salta och peppra. Håll varmt.
Låt potatisen rinna av ordentligt.
Hetta upp stekpannan med smör och lägg i den grovrivna potatisen. Sänk värmen och stek i ca 5 min. Vänd kakan och stek andra sidan lika länge.
Liknande recept
Fylld lövbiff med mozzarella, oliver och tomater
2
1
Fylld lövbiff med klyftpotatis och chokladsås
4
Fylld lövbiff med paprikaost och champinjoner
5
4-6
3
Fylld Lövbiff
30 min
4
Fylld lövbiff med potatiskroketter
3
30 min
2
1
Fylld lövbiff med nudlar
3
2
Fylld lövbiff med senapspotatis
4.3
4
1
Grillad lövbiff fylld med vitlöksost
3.5
8
1
Grillad lövbiff fylld med vitlöksost
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!