Fylld lövbiff med potatiskroketter

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Detta bjöd min man på när han lagade middag till mig första gången.

Ingredienser

  • 4 skivor lövbiff
  • 2 msk strimlade soltorkade tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 300 g potatiskroketter eller klyftpotatis
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen och stoppa in potatisen på en plåt när ugnen är varm. Läs på påsen.
    2. Blanda tomater, ost och crème fraiche. Lägg en stor klick på varje lövbiff och stäng den med tandpetare eller trä igenom spagetti på samma sätt. Den går ju att äta sen.
    3. Stek dem i smör i stekpanna ett par minuter på varje sida. Klicka i resten av röran så den puttrar med. Servera gärna med lite sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 11 februari 2013

    Smarrigt, använde riven mozzarella idag men nästa gång ska jag prova med fetaost, borde bli bra det med :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben