Så enkelt att tillaga och blir riktigt, riktigt gott!
Ingredienser
600 g lövbiff
150 g ädelost
Vitlökspulver
Salt
Peppar
Grillkrydda
Sås
4 dl grädde
150 g ädelost
3-4 msk vetemjöl
Salt
Peppar
Instruktioner
Börja med att torka av lövbiffen med hushållspapper och krydda sedan köttet. Skär ädelosten i skivor och lägg minst en skiva ost på varje biff, rulla sedan ihop köttet till en rulle, om du vill kan du sätta en tandpetare så att rullen håller sig.
När du rullat alla köttskivor så stek köttet så det blir en fin yta och lägg det sedan i en ugnsfastform och stoppa in de i ugnen på 175 grader i ca 10-15 minuter.
Under tiden så reder du mjölet och ca en halv deciliter grädde i stekpannan och rör ut alla klumpar innan resten av grädden hälls på och osten antingen smulas ner eller skärs i bitar som kan smälta. Koka upp såsen under rörning och smaka av med salt och peppar.
Ta ut köttet från ugnen och häll såsen över och servera gärna med nypressad potatis och en grönsallad.