Fylld lövbiff med klyftpotatis

Serverar: 2 portioner

Lövbiffen fylls med fransk senap, äpple och purjolök.

Ingredienser

  • 2 stora eller 4 små lövbiffar
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 msk matfett
  • Fyllning
  • 1 msk fransk senap
  • ½ äpple, hackat
  • ½ dl purjolök, hackad
  • Servera med
  • Klyftpotatis
  • Kokta haricots verts
  • Instruktioner

    1. Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Bred senap på ena halvan av lövbiffarna. Fördela hackat äpple och hackad purjolök på senapen. Vik över den andra halvan av lövbiffen och tryck till vid kanterna.
    2. Stek lövbiffarna i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida.
    3. Servera med klyftpotatis och haricots verts. Vill man ha sås till kan ju välja att göra Café de Paris eller béarnaisessås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben