Fylld lövbiff med paprika och pepparrot
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Lövbiff för läckergommar.
Ingredienser
8 lövbiffar, ca 600 g
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk smör
Pepparrots- och paprikafyllning
1 liten gul lök, finhackad
2 tsk smör
150 g pepparrotsost, Cantadou
½ röd paprika, finhackad
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank. Låt den svalna.
Blanda samman löken med pepparotsost och röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Torka av, salta och peppra köttet.
Fördela fyllningen med en sked på ena sidan av köttskivorna och vik ihop. Tryck till runt kanterna och fäst eventuellt med ett par tandpetare.
Stek lövbiffarna i smör som blivit nötbrunt, ca 1 ½ minut per sida. Ta bort tandpetarna före serveringen!
Servera med sallad och ugnsstekta potatisklyftor.
Liknande recept
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Fylld lövbiff med mozzarella, oliver och tomater
2
1
Fylld lövbiff med klyftpotatis och chokladsås
4
Fylld paprika a la sofi
4.5
2-4
1
Fylld lövbiff med paprikaost och champinjoner
5
4-6
3
Fyllda rosenbröd med getost och paprika
12
Fylld paprika i tomatsås
5
6
Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika
Lax fylld med färskost och pepparrot
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!