Fyllda champinjonhattar
Fyllda champinjonhattar
Ingredienser
20-24 färska champinjoner
Vatten
Salt
100 gr margarin
4 små pressade vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl finhackad dill
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°. Vrid av svamphattarna och sjud dem i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Tag upp dem och låt dem rinna av.
Hacka de råa svampfötterna. Rör margarinet mjukt och blanda med vitlök och svampfötter. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt dillen.
Fyll hattarnas insidor med kryddsmöret. Ställ hattarna i en ugnssäker form. Grädda i ugn 5-6 minuter.
Liknande recept
Fyllda champinjonhattar
2.7
1
2
Fyllda snöbollar
5
12
3
Ugnsstekta fyllda isterband
4
30 min
4
Rulltårta fylld med grädde och dajm
4.6
40 min
8-10
4
Fyllda isterband med basilika och parmesanmos
4.5
4
1
Fyllda dadlar
1 h
25
Fylld tjock korv
5
20 min
4
1
Fyllda kycklingfiléer med smak av medelhavet
4.7
4
5
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!