Fyllda champinjonhattar

Fyllda champinjonhattar

Ingredienser

  • 20-24 färska champinjoner
  • Vatten
  • Salt
  • 100 gr margarin
  • 4 små pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Vrid av svamphattarna och sjud dem i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Tag upp dem och låt dem rinna av.
    2. Hacka de råa svampfötterna. Rör margarinet mjukt och blanda med vitlök och svampfötter. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt dillen.
    3. Fyll hattarnas insidor med kryddsmöret. Ställ hattarna i en ugnssäker form. Grädda i ugn 5-6 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben